0086-13957429233

Tentang Kami

Hanor Tekstil  lokasina di Ningbo Cina, utamana rancang jeung ngekspor rupa-rupa tékstil orok sarta tékstil imah. Garis produk tékstil urang kaasup simbut orok, orok BIB, orok swaddle, orok washcloth, orok hooded anduk, lawon burp orok, orok popok, orok mantel mandi na garments orok. Urang ogé ngahususkeun dina fleece simbut, anduk mandi, anduk pantai, mantel mandi sawawa, cushion, panutup bantal jeung sheeting ranjang.

Kami geus ngadeg hubungan bisnis alus jeung konsumén boh di imah jeung di mancanagara. Kalawan pangalaman ékspor euyeub urang, produk kualitas luhur, harga kalapa, jasa unggulan sarta pangiriman dina waktu, ieu positif anu bisa minuhan sarat anjeun sarta ngaleuwihan ekspektasi Anjeun.

Kami salawasna néangan maju ka ngembangna basa customer urang. Mun anjeun resep salah sahiji runtuyan urang, mangga ngahubungan kami kanggo inpormasi lengkep. kapuasan anjeun tujuan usaha urang, sagala panalungtikan sarta sual bakal perhatian bageur nawaran reureuh di na reply ajakan jeung efisiensi tinggi urang, kajembaran.