0086-13957429233
  • Potret tina indung senang sarta orok

Hanor Tekstil  lokasina di Ningbo Cina, utamana rancang jeung ngekspor rupa-rupa tékstil orok sarta tékstil imah. Garis produk tékstil urang kaasup simbut orok, orok BIB, orok swaddle, orok washcloth, orok hooded anduk, lawon burp orok, orok popok, orok mantel mandi na garments orok. Urang ogé ngahususkeun dina fleece simbut, anduk mandi, anduk pantai, mantel mandi sawawa, cushion, panutup bantal jeung sheeting ranjang.