0.086-13957429233
  • Portret i nënës lumtur dhe fëmijës

Hanor Textile  vendosur në Ningbo Kinë, kryesisht prodhimin dhe eksportin e një shumëllojshmëri të gjerë të tekstileve fëmijën dhe tekstile në shtëpi. Linjat tona produktit të tekstilit përfshijnë batanije baby, bib baby, mbështjell me pelena baby, baby, baby shtupë peshqir maskuar, leckë gromësij fëmijë, pëlhurë me lajle baby, bathrobe fëmijë dhe rrobat e foshnjës. Ne gjithashtu specializuar në batanije qeth, peshqir vaske, peshqir plazhi, bathrobe rritur, jastëk, jastëk të mbuluar dhe copë çarafësh krevat.