0086-13957429233

Babagan awake dhewe

Hanor Tekstil  dumunung ing Ningbo China, utamané Pabrik lan ngekspor variétas tekstil baby lan tekstil ngarep. Garis produk textile kita kalebu kemul bayi, bayi bib, baby swaddle, baby washcloth, baby hooded andhuk, kain burp baby, baby diaper, baby bathrobe lan rasukan baby. Kita uga spesialis ing ngemuli kemul, andhuk perlu, andhuk pantai, bathrobe diwasa, tedheng, tutup guling lan sheeting amben.

Kita kawangun sesambetan bisnis apik karo pelanggan loro ing ngarep lan luar negeri. Karo pengalaman kaca kita sugih, kualitas produk, prices competitive, layanan unggul lan layang ing-wektu, iku positif sing bisa ketemu kasenengan lan ngluwihi pangarepan Panjenengan.

Kita tansah looking nerusake kanggo ngembangaken basa customer kita. Yen kasengsem ing samubarang seri kita, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap. kepuasan Yahoo kita efforts, sembarang panaliten lan pitakonan bakal manungsa waé kindly lan reply pituduh karo efficiency dhuwur kita, ikhlas.