0086-13957429233
  • Potrèt ibunipun seneng lan bayi

Hanor Tekstil  dumunung ing Ningbo China, utamané Pabrik lan ngekspor variétas tekstil baby lan tekstil ngarep. Garis produk textile kita kalebu kemul bayi, bayi bib, baby swaddle, baby washcloth, baby hooded andhuk, kain burp baby, baby diaper, baby bathrobe lan rasukan baby. Kita uga spesialis ing ngemuli kemul, andhuk perlu, andhuk pantai, bathrobe diwasa, tedheng, tutup guling lan sheeting amben.